Werkwijze

Aanvraag kleine klussen (<1000 Euro)

U kunt uw klusaanvraag via het formulier of telefoon indienen. Klusbedrijf Cramer neemt vervolgens telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak voor uitvoering van de werkzaamheden.

Na afronding van de klus vult Klusbedrijf Cramer de gemaakte uren, reiskosten, parkeerkosten en materiaalkosten in op een werkbon die tevens als factuur dient. Het totaalbedrag kunt u binnen vier dagen overmaken naar het op de factuur vermelde rekeningnummer. Klik hier voor onze tarieven.

 

Aanvraag grotere klussen (>1000 Euro)

Voor grote opdrachten makenwij een offerte voor u tegen een vaste aanneemsom. Vaak kan dit op basis van informatie die wij digitaal van u ontvangen aangevuld met foto’s of filmpjes. Indien de opdracht een werkopname ter plaatse vereist, maken we een afspraak om eerst langs te komen.

 

Meedenken

Wij denken mee over hoe we de opdracht het beste kunnen uitvoeren en geven daarbij advies en informatie om tot een optimaal resultaat te komen.

 

Prijs

Wij werken op een uurtarief of op een vooraf afgesproken prijs.

 

Offerte

We maken samen met de klant een gratis en geheel vrijblijvende Offerte, waarbij alle afspraken en werkzaamheden in worden vermeld zodat er geen onduidelijkheden zijn.
De Offerte is 30 dagen geldig en dient voor akkoord door beide partijen te worden ondertekent.

 

Garantie

De garantieperiode gaat in na oplevering en geldt voor één jaar. Daarbij dient de opdrachtgever het gebrek wanneer geconstateerd binnen 8 dagen te melden aan Klusbedrijf Cramer.